20. 1. 2014

Weekly Message! (1)


   Tadá! Nová rubrika na blogu se jmenuje "Weekly Message!" a vymyslela jsem si ji sama, ale v podobných verzích už jsem ji viděla, takže to zas až taková novinka není. Ve zkratce vám popíšu svůj týden, co jsem dělala, co jsem četla, přidám  k tomu nějaké obrázky a budu doufat, že se vám to bude líbit a necháte mi taky nějaký ten
hezký komentář o tom, co jste vy dělali.

Pondělí
   Naprosto příšerný den. Psali jsme písemku na celé pololetí z biologie a ačkoli, jsem se ještě nikdy na písemku neučila, tak jako teď, tak jsem dostala za 3. Jasný důkaz toho, že ať se snažím, jak se snažím, tak mi to do té hlavy neleze a jsem asi úplně blbá, takže doufám, že to moje maminka už taky pochopí.
   Taky jsem si založila Snapchat, takže všichni do ho máte si mě přidejte a pošlete mi nějakou fotku a já vám taky něco hezkého vyfotím. - Nečekaně je má přezdívka kejbie.
   Dokonce se mi i podařilo sepsat recenzi na Marcela ve skutečném světě, takže se na ni taky podívejte ;) .

Úterý
   V úterý jsem akorát byla u doktorky, takže jsem se mistrovsky vyhnula písemce, ale pak byl zbytek dne takový divný. Ještě k tomu mi po škole ujel autobus, takže jsme s kamarádkou skončili na kafi a zase jsme prodrbaly celou školu.


Středa
   Den začal hrozně. Běžela jsem na bus. Chápete to - Já jsem běžela! Divím se, že jsem se nezabila. Psali jsme příšernou písemku z dějepisu, takže asi dostanu za 4 i na vysvědčení, budou ze mě mít doma radost :/ .
    Po škole jsme šli do posilky (aby toho sportu nebylo málo), fotky tady radši nebudu dávat.
   Večer jsem pekla Muffinky, podle receptu od Verunky z Knižního přátelství (Tam se taky podívejte, až dočtete tenhle článek, má moc krásný blog!) A dokonce se daly i jíst, takže jsem zase ve čtvrtek potěšila své vždy-hladové-kamarády ve škole, když jsem je přinesla.

Čtvrtek
   Ve čtvrtek všichni kdo mě mají na Instagramu ví že jsme psali Diktát z Češtiny, který doufám dopadl dobře, protože rozhodne o mojí známce. taky jsme (po čtvrt roce) dostali opravené slohovky a já jsem poprvé v životě dostala za 1. téma mi totiž naprosto vyhovovalo "Dopis mimozemské civilizaci" . Představila jsem si, že píšu Duším z Hostitele, ať se s námi podělí o jejich zdravotnické vybavení a technologie a podobně a očividně se to učitelce líbilo.

Pátek
   Nastalo jedno velké překvapení, v podobě 1 ze Zeměpisu, protože na net mi profesorka napsala jen jednu známku a to 3, takže jsem se písemky na slepou mapu Afriky celkem děsila, ale vše dopadlo dobře, díky bohu...
   Odpoledne jsme chtěli něco podniknout s naší grupou, jenže jsme zjistili, že nikdo nemáme peníze, abychom šli na pizzu, tak jsme si ještě po škole půjčilo klíčky od relaxační místnosti a zkoušeli se navzájem pozabíjet těma velkýma nafukovacíma balónama.

Sobota
   Na sobotu jsme s kamarádkou měli naplánovaný foticí den, ale protože bylo hnusně, tak jsme zůstaly u mě doma, upekly jsme nutelové keksíky, každému posílaly fotky na snapchat a vymýšlely program na lyžák. Ještě jsme se chtěly učit na čtvrtletku z matiky, ale z toho tak nějak sešlo.
   Večer mě chytla naprosto skvělá nálada. Objevila jsem několik skvělých Youtuberů (O nich napíšu v nové zítřejší rubrice it's time for youtube!) a o půlnoci si pustila už asi po desáté Hostitele a usnula jsem u něj.

Neděle
   Protože jsem vstávala na oběd, tak jsem toho moc nestihla. Napsala jsem pár článků dopředu na blog a "učila" se na písemku a nic moc z toho nebylo. Taky jsem s taťkou naplánovala moji novou skvělou knihovničku, protože ta moje mi asi za chvíli spadne na hlavu.

  A tohle byl můj týden! Uvítali byste spíše články jednou za týden nebo každý den jeden? Napište mi to prosím do komentářů, budu ráda za každou odezvu, užijte si zbytek dne!

KejBí

0 komentářů:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...