22. 2. 2014

Be a Hero! (1) - Wanda (Hostitel - Stephanie Meyer)

   Tenhle projekt/rubriku už mám v hlavě nějaký ten pátek a konečně jsem se dokopala k tomu to nafotit a sepsat. Úkolem pro mě bude vyzkoušet nějaký koníček, zvyk nebo něco, co normálně nedělám, ale dělal to nějaký knižní hrdina, a pak napíšu jaké to bylo, vyfotím se u toho a podobně.
 
Hranolky s Jahodovým Shakem! 
 

18. 2. 2014

It's time for YouTube! (4)

 

   Toto meme vytvořila JuliaR. Jde o to sdílet nějaké video z Youtube písničku, DIY, rozhovor vlog, prostě cokoli, co vás zaujalo :) 

   Nová písnička mého oblíbeného Youtubera BriBrye! Skáču z ní radostí! Abyste pochopili proč jde do kostela, tak je to kvůli toho, že někdy na podzim požádal svou přítelkyni o ruku a budou se brát a dohromady jsou naprosto úžasní. Níže ještě přidávám další video, které spolu natočili svým budoucím dětem. :)
   Chtěla bych vám ho trochu představit, protože on je naprosto skvělý člověk. Bydlí v Irsku a hodně se věnuje charitě. Peníze, které vydělá na Youtube, na koncertech nebo prodejem triček, náramků a CDček dává charitě. Taky točí různé motivující videa pro mladé lidi, kteří se "utápí" v depresích a uvažují o sebevraždě a snaží se jim ukázat, že na světě nejsou sami. Nevím, co víc ještě napsat, takže se podívejte na jeho kanál a odebírejte ho, protože se vším, co dělá si to zaslouží! :)

Care


To our Future Child 1


Mějte se hezky
Vaše
KejBí

17. 2. 2014

Amy a Roger: Na cestě - Morgan Matson

 

Autor: Morgan Matson
Počet stran: 404
Nakladatelství: CooBoo, 2013

"Musíš být pyšný na svůj domov. Jsme odkud pocházíme. Jinak bysme byli ztracení." 

Anotace: Amy se na léto dvakrát netěší. Její máma se rozhodla přestěhovat na druhý konec země a Amy má teď za úkol dovézt její auto z Kalifornie do Connecticutu. Problém je, že od té doby, co její otec zemřel při autonehodě, se Amy není schopná posadit za volant. Děsí ji to. A v tu chvíli přichází na scénu Roger, prý starý přítel rodiny (jak tvrdí Amyina matka), který má také v plánu road trip přes půlku Států. Nejkratší možná trasa je naplánovaná, tak stačí vyrazit… Proč to ale nevzít zábavnější cestou? Udělat si pár zajížděk rodičům natruc a poznat Ameriku? Pomůže to oběma, aby se vyrovnali sami se sebou a zacelili bolavé rány?

15. 2. 2014

My Mysterious Me - Paperback nebo Hardback?

 

   
Paperback vs. Hardback

   Jistě nejsem jediná, která se vždy při koupi knížek v Angličtině rozhoduje, zda koupit Paperback nebo Hardback (u nás tuto možnost málokdy máme). Musím říct, že při čtení mám raději paperback. Více si ho ohmatám, různě zohýbám, aby mi lépe padl do ruky, a proto mi přijde, že tak s tou knížkou navážu jisté spojení a skamarádím se s ní, a že ačkoli ji dělám tyto věci, je to spíš jako bych se s ní sbližovala, než ubližovala.
 

13. 2. 2014

Tahle píseň ti změní život - Leila Sales

18468986Autor: Leila Sales
Počet stran: 213
Nakladatelství: CooBoo, 2014

"Myslíte si, že je tak jednoduchý se změnit. Říkáte si, že je to v poho, ale není."

Anotace:
 Elisa Dembowská si ve srovnání se svými vrstevníky odjakživa připadá jako mimoň. A pak se jednoho dne rozhodne, že udělá všechno pro to, aby se to změnilo. Celé prázdniny na sobě dře – čte správné časopisy, dívá se na správné seriály, dokonce si i zásadně obmění šatník, jen aby hned první den školy zjistila, že se snažila zbytečně. Že i kdyby na sobě pracovala sebevíc, nezmění to, jaká je uvnitř, a že to její spolužáci vždycky poznají a stejně se s ní nebudou kamarádit. Ale co s tím? Můžete se sebou něco udělat, aby se z vás stal spokojený mimoň?

12. 2. 2014

My Mysterious Me - 1. Dirty Secret


Dneska se s vámi podělím o svoje 1. tajemství...Mějte mě rádi, fakt, já za to nemůžu :D .
Ještě jsem nečetla Harryho Pottera a stejně lajkuju fotky typu "I'm Harry Potter Generation".

Teda přečetla jsem 5. díl, ve 2. třídě viděla 1. a byla v kině na posledním. 

11. 2. 2014

It's time for Youtube! (3)



Toto meme vytvořila JuliaR. Jde o to sdílet nějaké video z Youtube písničku, DIY, rozhovor vlog, prostě cokoli, co vás zaujalo :) 

Dneska mám pro vás písničku z nové Disneyovky Frozen! Musím říct, že tahle se mi líbí asi nejvíc. Už jste ji viděli? Co na ni říkáte? 



7. 2. 2014

Co by kdyby... (4)

Toto meme pořádá Suši

Co bys dělala kdybys zjistila, že tvá rodina má nějaké  mystické tajemství?

    No nejprve bych byla hodně moc naštvaná, protože bych se to dozvěděla, až po 16-ti letech svého života. Takže pokud bych třeba zjistila, že jsem čarodějnice, tak bych všechny začarovala v nějaký okrasný kámen a udělala si doma malou house-party. Každopádně by se tím alespoň vysvětlila má posedlost fantasy knihami. Také bych začala hledat nějakého toho kluka, který o tom ví víc, jako ve správném nadpřirozeném příběhu, by tu přece nějaký musel být. A hned bychom si padli do náruče, zamilovali se atd. 
   Nakonec bych teda asi svou ubohou rodinu odčarovala, abych zjistila, proč mi to vlastně nikdy neřekli, protože to nějaký důvod musí mít, co když je možnost, že se stanu vlkodlakem nebo jsem unesený anděl nebo něco podobného a v tom bych sama být nechtěla (Vlastně ne úplně sama, byl by tu se mnou můj nový supr čupr kluk čaroděj).

6. 2. 2014

My Mysterious Me - Basics



   Na úvod, pokud jste si nepřečtli tu věc napravo pod mou fotkou, je mi 16 let a jmenuji se Kateřina. Bydlím kousíček od Ostravy, což mi naprosto vyhovuje - nežít ve městě, ale za 20 minut autobusem jsem v centru. Už pátým rokem chodím na gympl, aniž bych věděla, jak je možné, že jsem se tam zrovna JÁ dostala.
   Mám staršího bráchu, který je nejvíc boží a jen díky něj mám blog, protože sama bych se k tomu nikdy nedokopala. Miluju knížky, latté na všechny způsoby a dobrou hudbu. Naopak nesnáším uklízení a vůbec mi nejde udržování pořádku, když už si ho udělám. Další věc, která mi naprosto leze na nervy je škola, nikdy jsem to tak neměla, ale poslední dobou mi přijde, že se tam učíme čím dál tím větší hovadiny a vůbec si nedokážu představit, že tam budu tvrdnout další tři roky...
   Nerada čtu dlouhé články, takže tohle taky nebudu nějak protahovat a budu přidávat kratší články s různými zajímavostmi o sobě postupně, abyste se mě nevylekali už na začátku.
   Mějte se hezky
   KejBí

Kontakty

5. 2. 2014

It's time for Youtube (2)



Toto meme vytvořila JuliaR. Jde o to sdílet nějaké video z Youtube písničku, DIY, rozhovor vlog, prostě cokoli, co vás zaujalo :) 

Pa-ne-bo-že... nedokážu uvěřit, že už jen necelé dva měsíce a v kinech bude Divergence!!! Theo je pro mě naprosto dokonalý Čtyřka a Shailene zase Tris... Musím si dát předtím re-reading, protože tohle bude Do-ko-na-lé! 


4. 2. 2014

Outsider - Nikki Finn

 
12758826Autor: Nikki Finn
Počet stran: 213
Série: Tommy a Tarra
Díl: 1.
Nakladatelství: ebook, 2014
"Řekni,
má slib ženy vůbec nějakou hodnotu? "

Anotace:
Jeden student.
Jedna mladičká učitelka.
Jeden krutý otec.
Jedna zakázaná láska.

Thomas Hutchins žije bez matky po boku násilnického otce, se kterým se neustále stěhuje. Nemá tak žádné přátele a jedinou útěchou je mu to, že se po skončení školy osamostatní a nějakým způsobem začne znovu žít. To by mu však na nové škole nesměla do cesty přijít půvabná učitelka Tara Jordan, která splňuje všechny jeho představy. Thomas se pouští do zakázané hry a je natolik posedlý myšlenkami o ní, že přehlíží drobná tajemství, které Taru zahalují. A malá tajemství jak známo vedou k jedné velké pravdě

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...