19. 4. 2014

Banánový Milkshake

Ačkoli venku ještě sluníčko tolik nepálí a poslední dobou je spíše zima, tak i přesto jsem se rozhodla vám se dát recept na banánový milkshake, který si dělám na osvěžení v parných dnech, protože je vážně dokonalý!


Ingredience na 0.5 litru: 
*1 Hrnek mléka (250 ml)
*Dvě větší lžíce vanilkové zmrzliny
*2 banány
*Lžíce javorového sirupu (Můžete použít i normální cukr, jen ho nejprve rozmíchejte v mléku, ať se rozpustí)
Nejprve si oloupeme banány a rozmačkáme vidličkou až vznikne kašička (Nevím jestli to je tím, že máme málo výkonný mixér, ale i tak mám v milkshaku kousky banánu, takže jestli někdo znáte lepší návod - sem s ním!) Do mixéru dáme všechny ingredience a mixujeme až se všechno spojí dohromady a nalijeme do vysoké sklenice. Ve výsledku by měl být milkshake hustý s pěnou navrchu.

   Recept jsem si vymyslela sama, takže ho berte spíš jako inspiraci, protože můžete kombinovat všelijaké ovoce s různými druhy zmrzliny a podobně. Napište mi do komentářů, čím vy si zpříjemňujete letní dny a jestli byste podobné články uvítali častěji.

Mějte se krásně
Vaše
KejBí  

7 komentářů:

  1. To vypadá moc dobře, určitě někdy zkusím :).

    OdpovědětVymazat
  2. Takový podobný dělám taky a hrozně mi chutná :) Někdy tam místo banánu dám mražené lesní ovoce a umixuju jenom s mlékem a cukrem a je to skvěle osvěžující a vychlazené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle jsem to taky dělávala jednu dobu,a ž jsem se toho přepila, ale v létě se k této variantě určitě taky vrátím :)

      Vymazat
  3. Chybí mi jedna věc - mixér :D škoda, vypadá to báječně :)
    Mimochodem, včera mi skončil měsíc bez kafe, takže odteď mě v parných letních dnech bude chladit jen a pouze ice coffee!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...