7. 5. 2014

A jak to bude dál...

    Na blogu se návštěvnost přehoupla přes číslo 4000 a k dnešnímu dni je na facebookové stránce 102 liků za což vám všem moc děkuji, a proto jsem se rozhodla napsat článek o tom, jak to bude s tímhle blogem dál a co všechno mám v plánu! 


1, Napadlo mě, že bych začala dělat více článků, ve kterých bych vás seznamovala s knihami, které jsem četla a stojí za přečtení / s těma, které mám v plánu si koupit a nějakým způsobem mě zaujaly. Poslední články na blogu se tak trochu tomuto tématu věnovaly, a jak všichni víme knížek, které bychom si mohli dát na náš wishlist, není nikdy dost.

2, Také bych chtěla udělat takový krátký seriál článků / jeden dlouhý článek (Napište, co by vám více vyhovovalo) o čtení knížek Anglicky. Vím, že takových existuje spousta, ale chtěla bych k tomu přidat své vlastní zkušenosti, rady a tipy na knížky, tak si z toho třeba někdo něco vezme.

3, Minulý měsíc jsem také sdílela své první video na Youtube. Ani jsem ho nijak neupravovala nebo tak, jen jsem chtěla vědět, zda by se na to vůbec někdo díval, a jak vlastně funguje nahrávání videí na Youtube, úprava atd atd... Po té, co jsem o tom pořád dokola přemýšlela, rozhodla jsem se, že touto cestou se zatím nedám. Chtěla bych vylepšit své pisálkovské schopnosti a psaní recenzí, neříkám, že nikdy nebudu natáčet, ale do té doby než si budu v psaní jistější, tak videa nebudou mou prioritou.

4, Místo toho bych chtěla začít více fotit knížky a psát články o tom, co čtu a jak knížka vypadá i vzhledově, ne jen obsahově, protože já si na tomto docela potrpím. Důvod proč jsem do teď nefotila byl ten, že většinu knih jsem měla půjčenou z knihovny s lesklým obalem, takže se to moc nedalo, ale mám v plánu si kupovat více knížek, takže od června budou i nějaké chvástačky a podobně.

5, V nejbližší době mám pro vás připravenou recenzi na Ukolébavku od Sarrah Dessen. Je to sice už starší knížka, ale i přesto mě zaujala. V tomto / příštím týdnu chci napsat článek o nakupování knih a v průběhu května bych nafotila bookshelf tour, protože mi tatínek snad udělá novou knihovničku, a tak bych se chtěla pochlubit :)

    To byly mé plány na měsíc květen, napište mi jaké články byste uvítali nebo jaký typ článku nejraději čtete a jak to máte vy s nakupováním knih. 

Mějte se krásně,
Vaše
KejBí!

   

10 komentářů:

  1. Plán zní skvěle! :) Mě osobně nejvíc baví takové ty "zamýšlecí se" články na různá témata, nemusí být jen knižní :) A určitě foť, je to super! Já se právě rozhoduji, jestli jít do zrcadlovky, protože focení mě fakt baví (nejen knížek) a s tím, co mám teď, toho moc nenafotím... :D Videa jsou sama o sobě téma na dost dlouho... Jsou sice většinou zábavnější a víc se toho do nich vejde, ale na druhou stranu se na Bloggeru dost často nalézám ve chvíli, kdy nemůžu pouštět zvuk (jako třeba ve škole) :D A v psané formě je taky všechno přehlednější. Řekla bych, že články o čtení anglických knížek se budou spoustě lidí hodit. I já bych přivítala pár tipů na anglické knížky :)
    Gratuluju k zobrazení a followerům! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky, ale většinou je napíšu, když mě něco napadne jen tak, ne když něco chci napsat a přemýšlím o čem, by to tak asi mohlo být :D :)
      Zrcadlovka je super, ty fotky stojí za to, takže jestli zrovna nepotřebuješ nic jiného, tak si ji určitě kup :)
      Videa sleduji jen asi od 2-3 Českých youtuberů a ostatní mě moc nebaví, takže tou nechám volný průběh a budu se soustředit na psaní, jak jsem psala ;)
      Zkusím ho napsat co nejdřív děkuju :)

      Vymazat
    2. Taky to mám tak - můžu mít milion vymyšlených témat, ale dokážu napsat jenom to, co se mi zrovna v tu chvíli chce :D
      Jde spíš o to, že bych za tu zrcadlovku dala všechny své peníze, včetně toho, co si vydělám o prázdninách.. Ale asi do ní půjdu, nechci pořád všechno jen odkládat :)
      Já videa pravidelně sleduju jen u Rodaw, jinak jenom příležitostně, když zrovna na něco narazím :)

      Vymazat
    3. No já je vždycky vymyslím, a pak je zapomenu :D
      Aha, no tak to pak už je na tom, jestli máš i jiné věci, do kterých chceš investovat nebo ne :)
      Mám to stejně, ještě od Madelaine a Fearnie a Ohany... mám jich víc než jsem ymslela, ale i tak se to vstřebá a z toho celkového počtu, jich není moc :)

      Vymazat
  2. Mě by určitě potěšil ten článek (klidně jeden dlouhý) s tipy jak číst anglické knihy. Pořád si říkám, že se do toho pustím a ráda bych nasbírala nějaké tipy.
    Bookshelf tour každopádně nafoť. Jsem zvědavá na tvou novou knihovničku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až knihovníčka bude, tak nafotím, ale bohužel bude spíše později než dříve :/
      Článek teda naopak bude dříve, pokusím se ho do příštího víkendu sepsat :)

      Vymazat
  3. super plan, jsem pro. urcite se rada dozvim, jak cist knizky anglicky, jazyk umim ale na knizky to nejak proste nedavam nevim proc :-D

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedůležitější je se odhodlat a přečíst první knížku až do konce, mně to už potom šlo samo :) :D

      Vymazat
  4. Ahoj, také by mě zajímalo čtení knih anglicky a článek o něm s tipy, těším se, díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sleduj můj blog, nejpozději příští týden, by tady měl být :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...