19. 3. 2014

News! (1) - Aneb, o co jsem vás ochudila a na co se můžete těšit.

   19 dnů od doby, kdy jsem naposledy držela v ruce knížku, 11 dnů od doby, kdy jsem napsala poslední článek, 5 minut od doby, kdy jsem se navečeřela.... Je mi jasné, že to jste potřebovali vědět... proto vám to říkám píšu. 
 
Já žiju! Pro ty, co o tom pochybovali, další důležitá informace. Mohla bych vám tu vymyslet tisíce důvodů, proč jsem se na tak dlouhou dobu odtrhla od blogovacího i knižního světa, ale byly by to jen výmluvy, protože před těmi zhruba 3-mi týdny, kdy jsem se vrátila z Alp, po týdnu bez čtení, jsem se do toho nemohla dostat.
   Neměla jsem chuť číst, nenapadaly mě žádné náměty na články, na recenze jsem byla příliš líná, a tak jsem se navrátila k seriálům. Dodívala jsem se na 7. sérii The Big Bang Theory (chci už další díl!!!) a podruhé jsem se začala dívat na Doctora Who! Už chápu vás - všechny na doktorovi závislé -, protože ten seriál nemá chybu - jsem na začátku 2. série a o víkendu s tím zase pohnu o sérii dál... snad.

   A teď se přesuneme z toho, co bylo na to, co bude/je! 
 
   Začala jsem navštěvovat kurz fotografování, takže začnu dělat i nějaké foto-články! Také můj drahý otec koupil novou zrcadlovku, na které můžu natáčet! Ta stará - momentálně moje - tuto funkci nemá, a když taťka neplánovaně koupil novou, tak ve mě úplně zatrnulo, protože jsem mu neřekla, že potřebuji ke svému životu, aby uměla dělat videa, takže to nebylo žádné "Jé nová zrcadlovka! Ta je boží! Můžu si ji půjčovat?" , ale jen "Prosím tě, řekni mi, že to umí natáčet.. Tati... Tati proč mlčíš?" (Mlčel, aby mě naštval, protože byl naštván, kvůli mé nedostatečně nadšené reakci na to, že máme nový supr čupr foťák a kameru v jednom!) 
   Já vám ještě neřekla, proč musí umět natáčet? Chyba! Samozřejmě proto, abych mohla dělat nějaké úžasné videa na Youtube! Hlavně o knížkách, ale sem tam se objeví i nějaké jiné video!
Plán č.1 Natáčet videa! Uklidit si v pokoji.
Plán č.2 Natáčet videa!

 
Jak jsem si odpočinula od všech těch knížek a blogů a podobně, tak mě mamka navedla na cestu, kterou bych se dál chtěla rozvíjet, jak v blogovacím světě, tak i osobním udělat něco dobrého pro ostatní, protože už dávno jsem si uvědomila, že ačkoli často - a ráda - ze sebe dělám člověka, kterému bylo v životě ukřivděno, tak všude kolem nás jsou lidi, kteří trpí víc než já. Kteří mají ve svém životě mnoho problému a já už mám takovou vizi, ve které bych chtěla takovým lidem (hlavně dětem) pomáhat a třeba to k něčemu bude.
   Zatím vám neprozradím, o co půjde, protože si potřebuju doladit detaily, zjistit více věcí o tom, jak takové věci fungují a zlepšit se ve všem, co momentálně dělám. Psát lepší blog, dělat lepší recenze a články, které lidi baví, protože i když nápad, co mě napadl bude mít za úkol hlavně pomoct, tak bude spojen i s mým blogem a samozřejmě knížkama. Jen doufám, že mi to vyjde, a že se vám to bude líbit a třeba mi v tom ze startu pomůžete.

To by pro dnešek stačilo, napište mi, jak jste se poslední dobou měli vy a co právě čtete.

Mějte se hezky
Vaše
KejBí

12 komentářů:

  1. Moc se těším na videa! :) A k zrcadlovce gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že z nich něco bude a hlavně, že se je naučím stříhat :D
      Děkuji, musím říct, že první pokusná fotka mě i v 6 ráno zachytila pěkně, bohužel taťka na týden odjel, tak nemůžu zkoumat, co všechno umí, ale i tak jsem za ní ráda :)

      Vymazat
  2. Jé, videa! 3:) Já mám jen webkameru, takže sbohem natáčení. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No takhle jsem to taky měla dlouhou dobu a na mobil se blbě natáčelo, protože jsem ho neměla kam postavit, tak doufám, že z touho něco bude :)

      Vymazat
  3. Těším se na videa. Já dostat i obyčejnou zrcadlovku tak skáču blahem a Ty takhle :D :D :D To musí být úžasné, taky chci takového taťku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem spíš byla naprosto zaskočena, protože ta stará je skvělá, jen nenatáčí videa, což mě štvalo, a taťka se jen jednou před sto lety zmínil, jak si bude kupovat novou, a když ji pak donesl domů aniž by se se mnou poradil, tak jsem se jen bála, protože videa, chci natáčet už dlouhou dobu, ale mu jsem se o tom nezmínila :)
      Věř mi, že to je jen proto, že focení je jedna z jeho mála vášní, co má, takže do ní občas i něco investuje a já toho jen sprostě využívám :( :D
      Snad se budou videa líbit, jen nevím kdy se dokopu k tomu uklidit ten pokoj :/ :D

      Vymazat
  4. Určitě natáčet, hrozně moc se těším a držím palce!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyby jsi začala natáčet, bylo by to absolutně dokonalýýý!!! Na Tvá videa se moc těším :3
    Wow takovými pauzy od knížek jsem si taky prošla, ale už bych to teď asi nedokázala.. když mě neničí škola, čtu si každý den :o)
    Měj se krásně a šííleně moc se těším na video :3 (ano, asi se opakuju :P)
    AHoj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doufám, že tě nezklamu, první video by snad mělo být příští týden :)
      No já se vždycky "přečtu", když čtu jednu knížku za druhou a dohromady z toho nic nemám, tak jsem začala číst trošku pomaleji, aby žádný další blok nehrozil :)
      Taky se měj hezky a děkuji za podporu! :)

      Vymazat
  6. Momentálně mám podobnou krizi - k blogu se prostě ne a ne dostat! Definitivně mi odešel notebook a na nový společný stejně nesmím - nebo smím, ale mám zakázáno odnášet ho ze stolu v obýváku, takže co pět minut někdo přijde a čumí mi přes rameno, co dělám, což vážně nesnáším :D Zrcadlovka vypadá báječně! A ještě báječnější je to, že se chystáš natáčet videa! :D fakt se těším :)
    Kdybys s tím veletajným-pomáhacím-projektem potřebovala nějak pomoct, určitě se ozvi a já se vynasnažím udělat, co bude v mých silách! :D
    Nevím, jak to děláš, ale tvý články mě vždycky rozesmějou a zlepší mi náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chudáčku:/ ..já nový díky bohu dostala před dvěma lety a zatím slouží dobře, i když asi někdy natočím video takový tutoriál, jak zničit notebook, protože všichni, kdo ho vidí, se diví, jak je možné, že se vůbec zapne:)
      Doufám, že se budou líbit, budu se snažit nějaké udělat co nejdříve)
      Není veletajný, jen je ještě nedomyšlený a chci si to nejprve všechno promyslet a domyslet, a pak ti určitě napíšu:) Možná to je naprostá blbost, to co mě napadlo, ale třeba by se ujmul:)
      To jsem ráda, snažím se je tak i psát, tak věřím, že se mi je takové bude dařit dělat i nadále:)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...