9. 6. 2014

#Readathon - Čteme dlouho nečtené!


Tiw z Turning over pages vymyslela skvělý Readathon! V posledním červnovém týdnu půjde o to přečíst, co nejvíce knih/ více než obvykle a nejlépe knihy, které vám už dlouho leží v poličce a ještě jste se k nim nedostali. Já se určitě zapojím a dám si jako cíl přečíst 6 knih! Což vzhledem k tomu, že brácha má promoce, přijede babička, budeme mít akce se třídou a kamarádkama, bude trošku na těsno, ale večerní/ ranní hodiny to vždycky jistí! :)
 Zapojte se i vy, podrobnosti najdete tady.


Můj seznam knih k přečtení: 

  1. Zlodějka duší  - Kiersten White (Paranormálové #1) - přečteno 3.den
  2. Nikdo není bez viny  - Kiersten White (Paranormálové #2) - dočetla jsem se do strany 150
  3. Jednou provždy - Kiersten White (Paranormálové #3)
  4. Ahoj z nebe - Laurie Frankel
  5. Mladší - Lissa Price (Banka těl #2)
  6. Horečka - Lauren DeStefano (Zahrada nesmrtelnosti #2) 
Aktualizace:

Po 1. dni: Včera jsem začala číst Zlodějku duší, dostala jsem se na stranu 160, dneska mám v plánu s touto knížkou strávit noc a i ranní hodiny, tak doufám, že se dostanu alespoň ke konci...

Po 3 dnech: Konečně jsem dočetla Zlodějku duší a bylo to mnohem lepší, než jsem předpokládala a knížka mě velice překvapila. Bohužel mám tento týden tak plný, že se vzdávám svého přání přečíst 6 knížek a snižuji na 3, ať alespoň dočtu paranormální sérii.

Po 5 dnech: Moc daleko jsem nepokročila, protože domů jsem pokaždé přišla naprosto mrtvá, ale o víkendu to snad napravím. Momentálně jsem na straně 100 2. dílu Paranormálů.

Po týdnu: O moc dál jsem se nedostala, jen na stranu 150...

4 komentáře:

  1. To vypadá skvěle :) 23. 6. mám státnice, takže bych si hned potom udělala odpočinkový týden u knih...:D Jen ještě budu muset vymyslet, co se mi bude chtít číst. Mimochodem ty máš super výběr! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že až na Mladší nic z toho neznám :D jen Horečku podle názvu :) Ale přeju ti hodně štěstí, já jsem ráda, když 6 knížek stihnu za měsíc :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tady vládne Fortuna, jak tak koukám :D
    Taky si musím takový seznam sestavit, také se chci do read-a-thonu zapojit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zlodějku duší jsem koupila kdysi sestře a zatím jí pořád nepřečetla :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...