15. 7. 2015

Čtečkaton a soutěž!

To bych nebyla já, abych si pro vás nepřipravila další letní projekt! S létem sice nemá nic společného, ale co už...

Pod tímto, na první pohled tajemným názvem, se skrývá Readathon, jehož tématem bude číst pouze na čtečkách knih! Již je to nějaký ten pátek, co jsem si uvědomila, že dávám přednost papírovým knihám, před svojí elektronickou kamarádkou. Proto jsem pro nás, ebookům zasvěceným, vymyslela akci, která nás bude motivovat ke čtení na čtečkách, protože jak jedno moudré přísloví praví - ve dvou se to lépe táhne.

Veškeré své postupy, pokroky, zajímavosti, vtipné historky a podobně budeme sdílet na sociálních sítích pod Hashtagem Ctekaton (= #cteckaton) - to aby lépe fungovala ta motivace.

Aby to nebylo jen tak, součástí je i soutěž! V losovacím osudí, bude každý, kdo napíše do 27.7. shrnovací článek o tom, jak se mu dařilo a kolik toho přečetl. A abych podpořila i vaši soutěživou stránku, bude možnost získat extra vstupy, a to za každý napsaný článek na dané téma.
  1. Proč číst e-knihy
  2. Příběh mé a moji čtečky
  3. Čtečkatour (určitě znáte bookshelf tour, tak je to to samé, ale s knížkami, které máte ve své čtečce)
Je jedno, který den čtečkatonu článek publikujete, musí to ale být v termínu čtečkatonu. Odkazy na všechny své články dáte i do shrnovacího článku. 

A teď to hlavní! O co vlastně soutěžíme...
Tři vylosovaní šťastlivci dostanou poukaz na libovolnou e-knihu z e-shopu Palmknihy.cz!

Teď si to všechno shrneme... (Protože opakování je matka moudrosti.)
  • Zapiště se do linkovače, abych se pak snadněji dostala k vašim článkům
  • Čtečkaton probíhá od 20.7. do 26.7.
  • Úkolem bude přečíst, co nejvíce knih na elektronických čtečkách.
  • Dále pak napsat shrnující článek, kterým se i zapojíte do soutěže.
  • Psát články na daná témata a tím získat více vstupů v soutěži. 
  • Všechny postřehy, fotky, články a další sdílet všude možně s hashtagem #cteckaton.
Pokud někdo nemá vlastní blog nevadí, buď může články poslat mi, a já je pak zveřejním na svém blogu nebo je sdílet na sociálních sítích a poslat mi na to odkaz (e-mail: kejbie@blogspot.cz ). 

Za poskytnutí e-knih moc děkuji e-shopu Palmknihy.cz
Teď už mi nezbývá nic jiného než věřit, že se vás zapojí, co nejvíce, a že jsem vám sdělila vše podstatné. Kdyby jste měli nějaké nesrovnalosti, neváhejte mi napsat, já vám vše dovysvětlím. 

An InLinkz Link-up

Mějte se krásně,
Vaše
KejBí!





4 komentáře:

  1. Tiež mám rada papierové knihy a vždy im dám prednosť pred čítačkou a preto som si žiadnu ani nekúpila. Nemôžem sa teda zapojiť do súťaže no zúčastneným budem držať palce :) možno ma niektoré články aj motivujú ku kúpe, uvidíme TheBookLady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :) Já si čtečku nemůžu vynachválit, avšak papírových knih mám přečtených o hodně více. Pak napiš, jestli se tvůj názor změnil :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...