11. 7. 2014

Máte co číst?


Abych si já zase něco nového nevymyslela, aneb nový druh článků, ve které vám představím mé velice "umělecké" fotografie knih, které jsem si pořídila. 



   Začnu tou tlustší - myslím, že snad každý už někdy slyšel o Dekameronu, protože se jedná o četbu k maturitě (Alespoň na naší škole) a v Levných knihách ho měli za stovku, no nekupte to. Takže pokud po ní toužíte, utíkejte tam, dokud ji mají! -odkaz na e-shop.



Další knihou do povinné četby, kterou jsem si pořídila je Na větrné hůrce. Přiznám se, že poprvé jsem o ní slyšela ve Stmívání a od té doby jsem si ji chtěla přečíst a ta tajemná obálka se mi moc líbí. A opět byla v levných knihách za sto korun.  

Pěkná bichlička to je



Pokus o něco
Více toho zatím nemám, doufám, že se vám mé fotky líbí, i když jsou takové obyčejné, nezdobené a podobně. Protože mi má v červenci přijít více knížek, tak bych chtěla takovéto články dělat častěji, tak snad vás budou zajímat,


Mějte se krásně,
Vaše
KejBí
















10 komentářů:

  1. juu toho Dekameronu je teda peknej kousek ! pekne fotky, povedene

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí :) No to je, ale vzadu je ještě na necelých sto stránek takový slovníček a vysvětlivky, takže to trošku klame :)

      Vymazat
  2. Pěkné fotečky! :) Dekameron za stovku? Senzační. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle vydání Dekameronu mám doma také :) Fotky jsou moc pěkné! A líbí se mi, že si rozšiřuješ knihovnu o klasiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No chtělo to už změnu od toho YA, které pořád čtu, ale zabere mi to trochu více času :)

      Vymazat
  4. Slyšela jsem o něm několikrát, dokonce jsem na něj z internetu zoracovávala čtenářský deník :D a teď bych si ho ráda přečetla v klidu, ne jako povinnou četbu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To čtení bude asi na trošku déle, přece jenom nejsem na takové knížky zvyklá, ale jakmile se do toho začtu, tak snad už to půjde rychleji :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...