1. 3. 2014

March - ToBeRead

    Musím říct, že za únor se mi nashromáždilo tolik knížek, že je budu číst ještě v květnu. Většina jich je sice z knihovny, ale i tak vám ukážu, co mám v březnu v plánu. (Jak se znám, tak to ještě osmkrát změním podle nálady.)





Tady jsou:
  • Nonstop knihkupectví pana Penumbry - Robin Sloan
  • Zamilovaná princezna (Princezniny deníky #3) - Meg Cabot
  • Spolubydlící - John Lutz
  • Nebe nezná vyvolených - E. M. Remarque
  • Démon a zloděj - Darren Shan
  • Fenomén - Marie Lu
  • Aerie a zúčtování (Padlí Andělé #2) - Thomas E. Sniegoski

  Nakonec ještě přidávám "vnitřky" knížek Nonstop knihkupectví pana Penumbry a Démon a zloděj, protože ty se jim moc povedly :)


Mějte se krásně,
Vaše 
KejBí

21 komentářů:

  1. Nikdy si neplánuju co přečtu :D jen se snažim číst od nejstarší knihy co mám doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja normalne taky ne, ale ted jsem musela pidle toho, kdy je mam vratit do knihovny a co si jeste kamaradky chcou precist :)

      Vymazat
  2. Nebe nezná vyvolených! To se mi hrozně líbilo a doufám, že si taky pěkně počteš :) Akorát od Remarqua mám jako srdcovku Jiskru života. A láká mě Nonstop knihkupectví a Spolubydlící, tak uvidím, co na to řekneš a pak si to taky seženu :)
    Jinak já si plánuju co kdy přečtu, hlavně když chodím do knihovny a do měsíce to přečíst musím, jen to člověk čas od času (chuť od chuti) mění :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bracha to prave cetl a taky se mu to moc libilo, tak ji chci taky vyzkouset ;)
      S tou knihovnou to mam uplne stejne :)

      Vymazat
  3. Krásné knihy! Spolubydlící a Fenomén bych si moc ráda přečetla! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem na ne zvedava, protoze legenda byla fajn, ale nic extra, tak uvidim jestli fenomen bude lepsi a na spolubydlici jsem videla recenzi a vypadala moc dobre :)

      Vymazat
  4. Moc pěkné knihy!! Třeba Fenomén bych si chtěla přečíst pokud se mi bude líbit Legenda :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me se legenda libila, ale nebylo to nic extra, tak uvidim, jestli bude druhy dil lepsi :)

      Vymazat
  5. Já si taky tvořím každý měsíc knižní hromádku ve snaze číst to, co mám - a každý měsíc to pravidelně nesplním:) Jsem na tom úplně stejně, mám půjčeno tolik knih, že mi to vydrží až do května. A na knihkupectví pana Penumbry se taky chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jich (i s tema, co mam koupene z lonska) asi 40 na precteni, takze mam co delat :D

      Vymazat
  6. Fenomén by som aj ja čoskoro chcela začať :) A na pádlych anjelov sa už neskutočne dlho chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja cetla prvni dil padlych andelu a ten sice nebyl moc zabavny, ale dvojka pry lepsi snad :)

      Vymazat
  7. tak to se těším, co na to budeš říkat, protože Fenomén a Nonstop knihkupectví si chci taky přečíst :) jen ještě nevím kdy, s množstvím knížek na březen to máme podobně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtělo by to o tolik víc času :/ no hrůza :D A to jsem ještě měla prázdniny a nic jsem nepřečetla, protože jsem nebyla doma, tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu :D :)

      Vymazat
  8. Četla jsem Fenomén, Spolubydlící a Nonstop knihkupectví (o posledních dvou jsem i něco málo napsala, jak se mi líbily :)). A Nonstop knihkupectví se mi hodně líbilo a taky jsem strašně dlouho obdivovala obálku, protože ta je naprosto luxusní :)! Remarquea mám taky ráda :) A Princezniny deníky jsem vlastně taky kdysi četla, ale teď si nevybavím konkrétně co se děje zrovna v tomhle díle :) Příjemné březnové čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nonstop knihkuúectví mám teď rozeečtené a není to nic, co bych normálně četla, ale doufám, že s tím zítra pohnu a máš pravdu ta obálka je naprosto dokonalá :) ...Ze Spolubydlící mám trochu strach, tu si nechám na nějaký poklidný večer a Fenomén čtu spíš proto, abych dočetla sérii, když už jsem ji začala. Legenda mě nějak moc nedostala - jako bylo to fajn, ale nic, co by tu ještě nebylo... Brácha právě nedávno Nebe nezná vyvolených přečetl (asi po 5-ti letech přečetl knížku, wow! :D ) a říkal, že to je skvělé,a že si to mám přečíst, sice je taky pučená z knihovny a nevím, jestli to stihnu do doby, kdy ji mám vrátit, ale při nejhorším ji máme i doma, ale chci se na ni vrhnout, co nejdřív :)
      Já je právě ještě nečetla a přijde mi to jako taková fajn oddychovka po knížce, která mě dostala nebo naopak zklamala :) Děkuji moc:)

      Vymazat
    2. Spolubydlící mi zas tak děsivá nepřišla, ale je fakt, že se u knížek moc nebojím :D Jen u Osvícení od Kinga jsem měla fakt husí kůži :D A i oddychovky jsou někdy potřeba, to je jasný :) Mně se Legenda a spol. celkem zamlouvala, ale někdy si musím všechny díly přečíst pohromadě, protože jsem vždycky spousta věcí zapomněla, než vyšel další díl a možná i proto mě to neuchvátilo, tolik jako jiné. Ale jiné dystopie mě zaujaly asi opravdu víc no :) (hm...teď to zní zmateně, no neva :D)

      Vymazat
    3. No uvidím, já zas knížky opravdu prožívám, v tomhle jsem hrozná :D ...To mě taky štve, když si něco přečtu, a než vyjde další díl nevzpomenu si na jméno hlavního hrdiny :D ...Já jsem sice přečetla dost dystopií, ale jak se dívám zpátky, tak žádná mě moc neuchvátila, asi to není můj žánr, já raději ty zamilované knížky :)

      Vymazat
  9. Dobrý výběr! Nejvíc se mi asi líbí Nonstop knihkupectví, je to fakt zajímavá kniha, navíc ta obálka a ten vnitřek je luxusní. =3 Já se teď chystám číst Nesmrtelný příběh a Kaat, ale tohle je na mém wishlistu také. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem zatím z Knihkupectví něho rozpačitá, vůbec netuším, o čem to vlastně bude, ale těším se, jak se to rozjede a je fakt, že zpracování knihy je úžasné :)
      O čem tyhle knížky jsou? Ještě jsem o nich neslyšela ;)

      Vymazat
    2. Nesmrtelný příběh je knížka od autorky, která se přestěhovala do Ruska, takže je to z ruského prostředí a inspiruje se to ruskými pověstmi. Zatím jsem na začátku, ale pochopila jsem z toho, že Marija Morevna vždycky viděla, když se dělo něco nadpřirozeného - tři ptáci se proměnili v muže a odvedli si její sestry a pro ní si pak přijde Kostěj Nesmrtelný. Je to hrozně hezké, takové pohádkové. Kaat jsem ještě nerozečetla, je to fantasy z fiktivního světa a hlavními postavami jsou kati. :)
      Kdyžtak na Databázi: http://www.databazeknih.cz/knihy/nesmrtelny-pribeh-182759/http://www.databazeknih.cz/knihy/asterion-kaat-22765

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...