8. 4. 2015

Březen/Duben

Trošku pozdě, ale přece přicházím s dalším shrnovacím článkem. Z března se mi stal měsíc prázdnin a nic nedělání a to se opět projevilo na mém blogu. Radši už to ani nekomentuju, takže zpátky ke knížkám.

Z hromádky knížek, které jsem měla vybrané ke čtení se na řadu většina nedostala. Avšak již nyní to napravuji, ale o tom zas později. Stihla jsem celkem přečíst jen tři, z toho jednu naprosto neplánovaně. Začala jsem s knížkou Esej o tragédii, která pro mě byla částečným zklamáním, asi jsem od ní čekala něco trochu jiného, avšak konec překvapivý byl. Po delší pauze jsem se začetla do své první hooverovky, a to Bez naděje, která mě pohltila a nepustila. Zdá se, že jsem potřebovala refresh v podobě šokujícího slaďáku s nečekaným rozuzlením. Svůj knižní březen jsem zakončila s knihou Girl Online, její recenzi chystám na víkend.

V dubnu už jsem stihla dvě knihy přečíst a to - Léto na druhý pokus a Překroč svůj stín. Více se o nich rozepíšu zas někdy jindy. Dále mám v plánu dočíst Miláčka a Vidím to, co vrah. Také bych se chtěla vrhnout na Noční cirkus nebo tři tváře od Sandersona a nemůžu opomenout Young Adult knížku Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender. Věřím, že alespoň část z toho stihnu a objevím zase něco pěkného.



Jaké plány máte vy a kolik jste toho v březnu stihli přečíst? Věřím, že jste úspěšnější než já. 

Mějte se krásně,
Vaše
KejBí!

4 komentáře:

  1. Já nejsem úspěšnější než ty přečetla jsem jednu knihu a to Vypravěčku. Ale hodně se mi líbila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té už jsem toho taky plno slyšela :) Musím se po ní podívat ;)

      Vymazat
  2. Knihu Bez naděje mám teď nově doma v poličce a už se moc těším, až se do ní konečně pustím :) A Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender bych si moc ráda přečetla ...., tak snad někdy :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bez naděje se můžeš těšit, je vážně skvělá! A k Avě Lavender jsem se ještě nedostala, tak uvidím :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...