3. 1. 2014

Knižní plánování 2014

   Po týdnu zase něco přidávám, ještě celá rozbolavělá a ospalá ze silvestra, ale tak jednou za rok se to může. Všimla jsem si, že hodně blogerů se zapojuje do různých knižních výzev a píše si předsevzetí pro tento rok, rozhodla jsem se, že taky udělám článek na podobný způsob.
   Také jsem si četla několik předsevzetí ostatních blogerů a nějaké se mi líbily, takže jsem si je do svého seznamu také přidala.




  1. Přečíst 75 60 40 knih (38/40) ...Tento cíl jsem si dala i minulý rok, bohužel jsem od září moc na čtení náladu neměla, a tak jsem se dostala jen k číslu 70. Doufám, že letos se mi to podaří. (Edit 15.7.: nějak jsem se zasekla, tak jsem si trošku snížila laťku) 
  2. Z toho přečíst 7 Anglických knih (6/7)  (2014 -> 14/2 = 7 => má skvělá logika, kdybyste nechápali) 
  3. Přečíst všechny půjčené knihy, které doma mám a ty, které jsem si koupila v loňském roce. (1/25) ...O tomhle ještě udělám článek, možná i video! 
  4. Každý měsíc sepsat alespoň 4 recenze (7/48) ...možná se to zdá jako málo, ale pro mě to je moc, protože ne u každé knihy se mi stane, že bych o ni chtěla mluvit nebo, že bych o ni měla co říct.
  5. Přidávat pravidelně články na blog a mít jich minimálně 150 (47/150)
  6. Vymyslet nějaký svůj vlastní projekt (1/1)
  7. Uspořádat minimálně 3 soutěže (2/3)
  8. Jít do kina na Vampýrskou akademii, Divergenci, Hvězdy nám nepřály a 3. díl Hunger games (4/4) 
  9. Přemluvit tatínka, aby mi udělal novou knihovničku...Mám takovou mini nad postelí a už mám strach, že na mě každou chvíli spadne
  10. Zúčastnit se Světa knihy 2014
  11. Každý večer se podívat na blogy ostatních a alespoň jeden okomentovat ...V tomhle jsem dost hrozná, přiznám se :(
  12. Koupit si Wreck this Journal (Už o tom asi rok uvažuju a pořád nic!) 
  13. Splnit seznam předsevzetí.
   Každý měsíc pak také udělám aktualizaci svého seznamu ať jsem v obraze jak se mi daří ;).  A jaké jste si vy udělali předsevzetí? Pište do komentářů, abych se zase mohla inspirovat a připsat je sem. 
Také bych Vám chtěla popřát co nejúspěšnější rok 2014, plný úsměvů, zážitků a knížek, na které budete ještě dlouho vzpomínat - Vaše KejBí


1 komentář:

  1. Máme hodně společných bodů. Které já jsem zapomněla napsat. :D Hlavně ty videa ! Nechtěla jsem to tam ale psát kdyby to nedopadlo. :( Snad to ale dopadne. ;) Na Svět knihy 2014 se snad taky nějak dostanu. ;) Snad se potkáme. :) ;)
    eS

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...